Следвайте Гласове в Опорката за Нексо е “кал и каскети. Съдейки

...
Следвайте Гласове в Опорката за Нексо е “кал и каскети. Съдейки
Коментари Харесай

Борисов: Осем “американски каскета” заедно с National Crime Agency на Великобритания мятат кал по Промяната

Следвайте " Гласове " в 
" Опорката за " Нексо " е “кал и каскети ”. Съдейки по обстоятелствата и четейки FINANCIAL TIMES, REUTERS, Капитал и други, калта идва от тях, а каскетите са американски. Защото основният прокурор на Ню Йорк съди " Нексо " по обвинявания за машинация, а 7 други щата разпореждат на компанията да спред депозитния си артикул и стартират следствия. Така излиза, че осем “американски каскета ” мятат тиня по “Продължаваме смяната ”, дружно с National Crime Agency на Англия. " Това написа водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в своя Фейсбук профил, иронизирайки коментар на депутата от Политическа партия Настимир Ананиев за аферата " Нексо ": " Тече милиционерска акция " Кал и каскети " против Политическа партия ".

Лидерът на ГЕРБ приказва в Ямбол и по политически тематики:
" Или би трябвало да има държавно управление, или би трябвало да се мисли за смяна на системата. Около 1 милиарда лева сме изхарчили за избори. Нови избори са още към 80-100 млн. лв. ".
„ ГЕРБ ще взе участие в диалози за третия мандат. Считах, че в случай че мандатът бъде даден на „ Демократична България ”, това е пътят към съставяне на работещо държавно управление ”, написа водачът на ГЕРБ. 

От думите на Борисов излиза наяве, че той е обезверен след присъединяване на съпредседателя на Демократична България  Христо Иванов в публичната телевизия, тъй като изглеждал обезпокоен от въпроси за държавното управление. „ За първи път му се дава такава отговорност, да е водач на един развой ”, изяснява си държанието му Борисов.
„ Носител на третия мандат може да е Българска социалистическа партия. Но ние няма по какъв начин да ги подкрепим, тъй като имаме решение на партията ”, изясни Борисов възможностите за коалиция.

Той акцентира активността на своята партия. „ Тази седмица Народното събрание одобри 5 закона и две решения. От тези 7 законодателни акта, 5 са импортирани от ГЕРБ. Тези решения са доста значими. Народното събрание задължи Министерския съвет да промени Плана за възобновяване и резистентност и да подсигурява бъдещето на ТЕЦ-овете ”, написа някогашният министър председател.
Според него има понижение в цените на горивата. „ Преди 3-4 месеца горивата по бензиностанциите бяха 3,50 лева, в този момент са 2,50 лева Откакто " Промяната " я няма, бензинът падна с 90 ст. Прие се и закон за изземване на свръхпечалбите на " Лукойл ", с което ние ще вземем 70% от разликата, която им дава дерогацията. 70% от тази разлика ще влизат в държавен фонд и ще бъдат връщани на хората ”, уверен е Борисов.
Парламентът работи извънредно дейно с доста ясно болшинство от ГЕРБ-СДС, Демократична България, БВ и Движение за права и свободи. Крайнолевите Политическа партия са в изолираност, те гласоподават с “Възраждане ”, счита водачът на ГЕРБ.
Относно абсурда с Nexo Борисов се базира на американско следствие.
„ Опорката за " Нексо " е “кал и каскети ”. Съдейки по обстоятелствата и четейки FINANCIAL TIMES, REUTERS, Капитал и други, калта идва от тях, а каскетите са американски, написа той.
„ Главният прокурор на Ню Йорк съди " Нексо " по обвинявания за машинация, а 7 други щата разпореждат на компанията да спрат депозитния си артикул и да стартират следствия. „ Така излиза, че осем “американски каскета ” мятат тиня по “Продължаваме смяната ”, дружно с National Crime Agency на Англия ”, разяснява иронично Борисов.

Източници: NOVA, epicenter.bg
 
 
 
 
14 Яну 2023185513 Яну 2023333012 Яну 2023489711 Яну 2023976311 Яну 2023668911 Яну 20231421КоментариХайде, хайде14 Яну 2023 15:34ч.
Сриването на детския Политическа партия план не значи, че хората са не запомнили за игричките на ГЕРБ.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ъхъ14 Яну 2023 17:00ч.
Да но ГЕРБ крадеше единствено от българи, а Политическа партия и Демократична България крадат и от американци и от българи! Има разлика.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Видолов14 Яну 2023 15:40ч.
И по каскетите
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати rusnak14 Яну 2023 16:02ч.
Много е кофти, когато и двата картела са курирани от Козяк, само че са ги насъскали едни против други, желае ти се да изпееш какви лайна надробиха краварите, само че знаеш че си мъртъв. Режат финансите на едните и на другите по малко, по мощния да оцелее. Опита против младостта. Аз залагам, че и двете козяшки ОПГ ще бъдат смазани, а козяк ще се превърнас в Северно Корейско посолство.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ретранслатора14 Яну 2023 16:21ч.
Много ме кефи изрече на Бат Бойко - " четейки FINANCIAL TIMES, REUTERS.... ". Оставам с усещането че Бойко Борисов със своя съвършен британски е чел изявленията!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати " Конграчюлейшънс "!14 Яну 2023 18:26ч.
Пожарникар, президент, пожарникар, президент, пожарникар, президент - смяна на системата! Сго-дих-ме се! Сго-дих-ме се! Сго-дих-ме се!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Гласовете ви не чувам14 Яну 2023 16:25ч.
Това платено известие ли е?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати На остаряла коза яре14 Яну 2023 17:34ч.
Бойко Методиев Борисов 1959-2023. А нека...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Работещо за янки-окупаторите14 Яну 2023 17:48ч.
Правителство
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЗИП14 Яну 2023 19:50ч.
Буци, ти си изостанала сикаджийска мутра. Тебе те спонсорират единствено пътищари с офиси в Дубай.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Виктор Папазов14 Яну 2023 19:58ч.
Виктор Папазов: През пролетта ще усетим първите резултати на идния стопански срив на Европейски Съюз Поглед Инфо https://www.youtube.com/watch?v=HjCHNkpf0BU Виктор Папазов: Във финансовия концлагер и вода няма да си купим, в случай че не съблюдаваме разпоредбите им Поглед Инфо https://www.youtube.com/watch?v=HjCHNkpf0BU
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати CMEXXX14 Яну 2023 20:25ч.
дебелак, ти нали искаш третият мандат да отиде при ристьо? Последно - какво тъкмо искаш? Или смяташ хората за доста тъпи, та не могат да съберат 2 и 2? Същият измекяр си - не си мръднал на йота!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бисери:14 Яну 2023 21:00ч.
Щатските прокурори - каскети. Израелските служби - махмуд.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати хей14 Яну 2023 23:31ч.
мутро, по-добре да даваме за избори, отколото ти да направиш държавно управление и: или да ни вкараш във война с Русия или да продължиш да взимаш заеми, които да крадеш и да ги лепиш на нас и бъдещите генерации.Капиш, отпадък безумен! Като тебе няма отпадък в българската история.Аре, Дачков да ме трие!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Питащ15 Яну 2023 0:28ч.
Ако по Политическа партия мятат тиня, по Борисов и герб камани ли би трябвало да мятат? Този примат какво се прави на,,светец "? Не си припомням против различен български политик доста хора, дори доста вечери с цялостни площади да са протестирали, в продължение на една година както против лицето ББ, тъй че да не се прави непрекъснато на света вода ненапита.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани10 Яну 2023285911 Яну 202384311 Яну 202365528 Дек 2022881
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР